Divendres 4 d’abril es presenta “El plagi”

És l’obra que va guanyar el XV Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea

La sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollirà la presentació oficial de l’obra de Sílvia Romero

La novel·la escollida pels cent lectors que conformen el premi literari acaba de ser publicada a la prestigiosa col·lecció A tot vent d’Edicions Proa, i el proper 4 d’abril serà presentada en un acte públic i obert a tothom, a les 20:30 hores. La seva autora, Sílvia Romero, estarà acompanyada per l’escriptor Vicenç Villatoro, qui compartirà la seva lectura de l’obra, i de l’editor de Proa, Josep Lluch, i na Mercè Soler com a representant dels cent lectors. També hi seran presents els representants del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca, que són les institucions que col·laboren en l’organització d’aquest certamen.

El plagi novel·la l’ambició i la recerca de l’èxit a partir d’uns personatges que, tot i viure dues èpoques diferents, comparteixen secrets i ambicions. Les protagonistes són dues dones, una escriptora i una periodista, que tenen una ferma voluntat d’arribar a dalt de tot i faran l’impossible per aconseguir-ho. És una història que prèn força de manera exponencial a cada pàgina i adquireix unes dimensions que envolten al lector i aconsegueix atrapar-lo en una lectura difícil de renunciar-hi.

La presentació d’El plagi posarà punt i final a la quinzena edició del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea, on enguany hi han participat 31 autors amb les seves obres i un centenar de lectors que són els qui les han llegit, les han valorat i n’han escollit la guanyadora.

Una edició especial

portada plagiEn motiu del 15è aniversari del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea s’ha publicat una edició especial i limitada del llibre, amb una portada ad hoc, composada per Aleix Jové, alumne de l’Escola d’Art Arsenal. Jové va guanyar el concurs intern que va fer l’Arsenal i la seva portada va ser l’escollida entre les moltes que es van presentar al certamen. Aquesta edició del llibre només es pot trobar a la llibreria l’Odissea.

 

El Plagi – fitxa del llibre

 

Sobre l’edició especial

La Fura: http://lafura.cat/noticies/larsenal-vilafranca-fa-portada-del-premi-lodissea

RTV Vilafranca: http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/lestudiant-de-grafica-publicitaria-de-larsenal-aleix-jove-ha-dissenyat-la-portada-del-llibre-del-15e-premi-el-lector-de-lodissea

La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/local/vilafranca/20130507/54373878643/el-premi-el-lector-de-l-odissea-celebra-els-15-anys-amb-la-publicacio-d-una-edicio-especial-de.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *