El Lector de l’Odissea torna a començar!

7 D’ABRIL DE 2018 TROBADA DE LECTORS I ESCRIPTORS 11 DEL MATÍ LLIBRERIA L’ODISSEA

QUÈ HI HA DE NOU?

Serà un premi a obra publicada: llegirem llibres publicats entre Sant Jordi de l’any anterior i el d’enguany, d’escriptors catalans i escrits en català Hem de seleccionar quin pensem que ha estat el millor llibre de l’any.

COM FUNCIONARÀ?

El funcionament serà el mateix que teníem: ens dividirem en grups i cadascun haurà de triar entre les obres que li hagi tocat llegir. Entre tots els grups llegirem 20 llibres, que haurem de seleccionar per passar de fase, fins a escollir els finalistes. No hi haurà jurat final. Quan tinguem els finalistes, cada lector votarà el que li ha agradat més. El llibre que obtingui més vots serà el guanyador.

QUANTS LLIBRES LLEGIREM?

La primera fase començarà el mes d’abril i es tancarà a finals de juny. Durant aquests tres mesos cada grup llegirà quatre llibres i decidirà quins passen a la segona fase. Aquesta durarà fins a finals d’agost i el número de llibres que es llegiran aniran en funció dels que hagin passat la primera fase. D’aquí en sortiran el finalistes. Durant tot el mes de setembre cadascú votarà el finalista que creu que ha de ser el guanyador, que coneixerem el mes d’octubre.

I ELS LECTORS?

Llegirem llibres nous, de qualitat, d’estils i procedències diversos i escrits en català. Podrem conèixer de prop els seus autors, ja que al llarg del premi hi haurà diferents moments en que serà possible trobar-nos amb ells. El premi manté el caràcter participatiu, on els lectors són els protagonistes. La quota serà de 25 euros per persona. Al final del premi cada lector es podrà quedar, com a mínim, un o dos llibres, després d’haver-ne pogut llegir entre 4 i 8.

QUAN COMENCEM?

La primera cita és dissabte 7 d’abril, a les 11 del matí, quan ens visitaran els escriptors que participen al premi i cada lector sabrà a quin grup està i quins llibres li tocarà llegir. Aquell dia, si us acosteu a la llibreria l’Odissea, us donarem el primer llibre per llegir i podreu conèixer quins són els 20 que participen al premi.

COMPTA AMB MI!

Per rebre més informació o inscriure’t per llegir, pots enviar un correu a lectorodissea@gmail.com, trucar al 93.818.14.73 o anar a la llibreria l’Odissea (C/ Font 26, Vilafranca del Penedès).

7 D’ABRIL DE 2018 TROBADA DE LECTORS I ESCRIPTORS 11 DEL MATÍ LLIBRERIA L’ODISSEA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *