RBA La Magrana publicarà el Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea

L’editorial s’incorpora al certamen penedesenc en la seva setzena convocatòria

IMAG0288El Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea comença la seva setzena edició fora del seu calendari habitual per atendre als canvis que s’han produït en la col·laboració editorial del Premi. A partir d’ara RBA La Magrana passarà a ser l’entitat col·laboradora del premi i segell que s’encarregarà de la publicació de l’obra guanyadora. Els darrers 15 anys ho ha publicat Proa.

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida d’una nova edició del certamen. En una roda de premsa celebrada a la llibreria l’Odissea, membres dels Cent Lectors del premi i l’editor Jordi Rourera han esbossat quin serà el calendari de lectures i de convocatòries per aquest curs 2014 / 2015, que preveu donar a conèixer el guanyador cap a mitjan de febrer de 2015. La publicació i presentació del llibre guanyador està projectada cap al juny de 2015, dins del segell editorial RBA La Magrana.

IMAG0289També han donat a conèixer les bases de la convocatòria d’enguany, que continuen seguint les mateixes línies que els anys anteriors: mantenen les dues modalitats de lectura, és a dir, tots aquells que vulguin participar com a membres del Consell de 100+ lectors ho poden fer de manera presencial o a distància, per internet. La dotació del premi és de 10.000 euros i els autors que vulguin participar al premi poden enviar els seus originals, inèdits i en català, a la Llibreria l’Odissea abans del 26 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *