Divendres 6 de març es donarà a conèixer l’obra guanyadora del setzè Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea

Serà en un acte a l’Auditori Municipal de Vilafranca on també s’estrenarà un espectacle que combina poesia, música i arts visuals

acte lliurament XVIe premi 2 copy

Falten ben pocs dies perquè la setzena edició del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea culmini la seva aventura literària d’enguany: divendres 6 de març el jurat final descobrirà l’autor de l’obra guanyadora. Serà en un acte obert a tothom a l’Auditori Municipal de Vilafranca (20:30 h) on, a més de l’acte de lliurament, els assistents podran gaudir d’un espectacle multidisciplinar dirigit per Pep Puig i creat especialment per a l’ocasió. S’hi combinarà poesia, música i arts visuals, amb la participació dels alumnes de l’Escola d’Art Arsenal, de l’Escola de Lletres l’Odissea i músics de la comarca.

A la fase final de lectura hi van arribar quatre obres, que són les seleccionades pels lectors d’entre la vintena que es van presentar al certamen. Les finalistes porten els títols següents: Temps de tornar, El cas misteriós dels germans Llopis, El club de l’àngel i La venus negra. Després de dues fases de lectura prèvies, i aquesta del jurat final, l’obra que guanyi obtindrà un premi de 10.000 euros i serà publicada per RBA La Magrana, que aquest any és l’editorial encarregada de donar cos al llibre i participa de la dotació del certamen, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les aportacions econòmiques dels lectors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *