Presentació del llibre “Un cop morta”, guanyador del 17è Premi El Lector de l’Odissea

El proper divendres 18 de març a les vuit del vespre es farà la presentació del llibre que va guanyar la darrera convocatòria del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea, Un cop morta, novel·la de Laura Tejada i que acaba de publicar l’editorial RBA-La Magrana.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i comptarà amb la presència de l’autora, l’editor Jordi Rourera, Rosa Maria Prat com a membre del Consell de Cent Lectors i representants de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Es tracta de la presentació oficial del llibre i donarà per conclosa d’aquesta manera la dissetena edició del certamen literari.

un cop morta

Un cop morta

“Voler matar la mare no va ser una idea brillant. I més quan la mare en qüestió és la Dolors Planas, la meva. Ara, si miro enrere, queda clar que no hi havia més opcions.”

Tot hauria pogut ser molt diferent. La Dolors hauria pogut ser una mare com totes, que estima la filla; i la Clara, una filla com totes, que estima la mare. Però no és així. I quan la filla s’ha de fer càrrec de la mare, gran i malalta, entra en una espiral diabòlica.

Una història impactant i imprevisible, plena de suspens, escales temptadores, medicaments massa a l’abast i gotes verinoses d’humor negre… que ben bé podria estar filmada per Alfred Hitchcock.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *