Jaume C. Pons Alorda

(Caimari, Mallorca. 1984). Llicenciat en Filologia Anglesa (Universitat de les Illes Balears) i Màster de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UAB), Màster de Formació del Professorat de Secundària (UAB) i Màster en Gestió Cultural (UOC).

Ha desenvolupat una intensa carrera com a poeta, amb dotze poemaris publicats i ha obtingut diversos premis literaris, entre els que destaquen el Premi de poesia Miquel Martí i Pol 2007, el Premi de poesia Ciutat de Palma Joan Alcover 2008. Com a traductor, ha publicat Fulles d’herba/Leaves of grass, l’obra poètica completa de Walt Whitman (Edicions de 1984, 2014), entre d’altres obres.
Paral·lelament, treballa com a professor de literatura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i com a cap de projectes a Blowing Buffalo, empresa de serveis de comunicació i gestió cultural. També publica ressenyes de llibres al digital de cultura Núvol i a l’espai literari Epic & Majestic del diari Ara Balears i imparteix cursos aL’Escola de Lletres de l’Odissea.


Comentaris tancats

Comentaris tancats